1 min read
20 Oct
20Oct

Min melodi i köket är att det ska vara hyfsat lättlagat och med mycket smak. På helgen är det oftast jag som tar över i köket då jag stressar av när jag får experimentera och improvisera i köket i sällskap av en god öl eller ett glas vin. Hämtar oftast inspiration från något recept men det är ytterst sällan jag följer något rakt av utan använder mig mig spontant av det som finns hemma för tillfället. Något jag lärt mig på senare år är att inte vara blyg med varken sälta eller syra då det verkligen förhöjer samtliga smaker rejält. Använder ofta t ex lime och i synnerhet om det drar lite åt det asiatiska hållet.

En måltid som ofta förekommer hemma hos oss är olika varianter av pasta. En favorit är helt klart vinkokta blåmusslor och tigerräkor som går att variera i oerhört många smakvarianter.  Enkelt och lättlagat men känns ändå lite lyxigt.Comments
* The email will not be published on the website.