LPG Alliance Lipomassage

LPG Alliance är den senaste och effektivaste modellen av LPGs stora maskiner för kropp- och ansiktsbehandling, med program för behandling inom skönhet, medicin/fysioterapi och sport. Med Alliance kan terapeuten skräddarsy och spara individuella program för varje enskild kund.


Alliance ger synliga resultat efter endast tre behandlingar. Du kan punktbehandla lokala depåer opåverkbara av kost och träning. Behandlingarna är både effektiva och behagliga samtidigt som den naturliga bearbetningen respekterar vävnaden till 100%.


- Rehab

- Celluliter 

- Fitness

- Smärta

- Lymfödem

- Massage

- Avkoppling

- Återhämtning 

- Före & efter kirurgi


BokaDirekt

Priser:
LPG 40min 995:-

LPG 5x40min 4495:-

LPG 10x40min 8695:-
Frågor & Svar om LPG

Vad är egentligen bindväv?

Svar: Bindvävens funktion skapar förutsättningar för kroppens alla delar att kommunicera. Bindväv finns i flera av hudens lager samt kring organ, muskler, senor och ligament.

Bindväven ser till att musklerna har ett bra flöde och på så sätt skapa bra förutsättningar vid återhämtning. En stram bindväv kan genom receptorer ge smärta vid beröring. 


Kan mina celluliter reduceras?

Svar: Ja, absolut! Då LPG stimulerar produktionen av collagen och elastin samt förminskar fettcellerna minskar celluliterna signifikant efter LPG i kontinuitet. LPG är ingen quickfix utan ett behandlingsprogram med en uppstartfas och vidare underhåll. 


Svullna ben, vätska & värk?

Svar: Föreliggande orsak är ofta en förtätad bindväv vilket medför att lymfkörtlarna inte fungerar optimalt. Genom att behandla med LPG ökar vätskeflödet och dräneringen vilket har positiva effekter. 


Hur ofta behöver jag behandlas?

Svar: Vi rekommenderar vid planerad kur att boka 10 behandlingar under 5-6 veckor för att sen underhålla resultaten med 1 behandling per månad. Detta kan givetvis vara individuellt beroende på utgångsläge och målbild. 


Ingår kroppsstrumpan i behandlingen?

Svar: Kroppsstrumpan lånas ut av salongen och vid kurer om 5 eller fler är det din personliga som tvättas av oss vid behov. I övrigt tvättas samtliga strumpor efter 1 behandling. 

Anpassas behandlingarna efter mina önskemål & behov?

Svar: Ja, programmen individanpassas och sätts samman efter samtal med utbildad terapeut. Vid kur bokar vi in en gratis konsultation 20min innan första behandling där vi samtalar om dina önskemål och behov samt tittar på hudtyp och eventuellt tar foton. 


LPG som friskvård?

Svar: Ja, absolut. Undantag kan vara specifika ansiktsbehandlingar med fokus skönhetsvård. 


När bör man inte få behandling med LPG?

Svar: Vid följande situationer bör man ej behandlas med LPG:

  • Cancer (går dock bra efter friskförklaring av läkare)
  • Pågående infektion
  • Behandlas med blodförtunnande medicin
  • Inflammationsfas
  • Blodsjukdom